Post by gebibbacklyser on Feb 23, 2022 2:57:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ înșală multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Cel mai bun joc din magazinul de aplicații foarte distractiv, cu toate acestea, am găsit un fel de exploit, dar nu cred că trebuie remediat, deoarece nu se rupe jocul și nici nu creează întârziere sau blocare, dar dacă ridicați blocul din hub și obțineți este sub balansoar, în timp ce deasupra ei poți ajunge pe platforma care generează mai multe blocuri mâinile tale vor trece la noile blocuri, dar celelalte blocuri rămân atașate de tine de parcă ai fi încă ținut în mână, astfel se confirmă că baaren este telepatic
Este un joc uluitor îl ador are multă aventură este cel mai tare joc💪😲🤑
JOC RĂU DE fiecare dată când mă alătur jocului pentru a-l juca din nou, ÎNTOTDEAUNA MA ÎNCEPE DE LA ÎNCEPUT
Ei foarte tare
Acest joc este distractiv, dar nu-mi place prea mult acest joc pentru că nu au picior și mână...
Trebuie să reparați controalele, vă rog
celălalt nivel este atât de greu
Este un joc misto, dar prea scurt și vreau să îndepărtezi vechiul magazin de piele, mi-a plăcut foarte mult ursul cosmic, dar de fiecare dată când am suficiente jetoane a apărut altceva. DAR DE FIECARE DATĂ NU APARE DE FIECARE DATA. Așa că te rog, te rog faceți astfel încât fiecare piele de acolo și face mai multe piei și tristipio face un pic ușor și mai mult.
Sfântă, acest joc de ducking moter este atât de bun încât este nasol
[3D Platformer] Super Bear Adventure Przygodowe btdb
Ce joc fantastic! Recomand tuturor nu numai să descarce acest joc, ci și să doneze acestui dezvoltator. Cel mai bun joc de platforme 3D pe Android. Controalele sunt stricte, controlerul este acceptat, lumea este capricioasă și plină de culoare. Mă duce înapoi la zilele mele când eram copil cu N64-ul meu și ce mare scrisoare de dragoste pentru acea epocă... Un urs și o pasăre... Văd ce ai făcut acolo, Stephane, și îți mulțumesc pentru acest joc și pentru nostalgie. . Sper să vedem mai multe de la tine. Ce talent uimitor ai.
Acest joc este o treabă bună
Destul de ok, dar nu prea multe indicații despre ce să faci în continuare..
Survival on Raft: Multiplayer Симулације lcl
Este aproape imposibil să te urci în labirinturi.
Ca un joc
Îmi place, are o grafică grozavă și nu vei ști ce s-ar întâmpla în continuare este un joc grozav pentru oamenii cărora le place să exploreze și să lupte
Joc prost spuid joc foarte greu😡
Adventures Of Slime- an exciting game in the genre of platformer. ... Joc 3D în genul cu o grafică interesante, putem controla mingea și să colecteze stele.
Am fost împins din prima arenă de luptă cu șefii și am aterizat la început, iar jocul credea că sunt încă în arenă, așa că camera mea era îndreptată spre pământ când a trebuit să mă întorc până la capăt cu camera îndreptată în jos și a fost cu adevărat frustrant să-mi găsesc drumul înapoi la arena șefului când camera mea era îndreptată în jos
Este foarte greu să bată jocul 👿👿👿👿👿👿💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎👎👎b-) b-) b -)B-)B-)B-)B-)B-)B-(B pentru rău, nu instalați ) și nu ascultați oamenii care sunt de acord că este caca 💩💩💩💩💩💩💩💩 💩 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮👿👿👿👿👿👿👿😠😡😡😡😠😠😠😠😠.
▷ fs online desene animate ⇒ 【 2021 】
Joc foarte prost. Nu pot să înțeleg acest joc foarte prost
Trebuie să spun că am fost sceptic în privința asta și o înșelătorie a lui Mario, dar BOY m-am înșelat, este foarte unic și distractiv de foarte înaltă calitate pentru un joc unitar, singurul meci este Grow up. Singura mea problemă este că îmi doresc acolo unde mai multe mini-jocuri și niveluri, dar înțeleg că ești student, peste tot, Uimitor, pur și simplu Uimitor.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Petualangan wyzl
سيء جدا
Știu de mult jocul dar ie foarte tare ie un joc foarte frumos i dau nota 100 din 100💓
Cred că acest joc este atât de captivant și distractiv. Cu toate puzzle-urile și șefii complicati, cred că acest joc este prea distractiv, dar singura mea plângere este că există doar 4 niveluri și mi-a luat 2 zile să-l termin. minus că cred că ar trebui să defilați și să apăsați butonul de instalare
Jocul este de fapt foarte bun. Nu m-am putut plânge deloc. Multa distractie. Nivelurile sunt unice în toate privințele unul față de celălalt. O mulțime de obstacole de abordat, o varietate de inamici și extra la fiecare nivel și mod. Singurul lucru pe care aș putea să cred că ar fi o completare excelentă pentru joc este să știi ce urs ai salvat deja de la fiecare nivel. Când intri într-un nivel, vezi urșii prinși în capcană (chiar și pe cei pe care i-ai salvat deja), dar nu poți face diferența dintre cei pe care îi ai și pe care îi mai trebuie.
Jocul nu se deschide după ceva timp
Iubesc pielea de ursuleț și drăguț și merg la noi aventuri uimitoare și explorez locuri noi Acesta este un joc foarte distractiv
[3D Platformer] Super Bear Adventure Petualangan djs
Imi place mult dar mi se pare greu:/
E TARE
J U S T grozav și am terminat doar satul țestoasei !
Încearcă să faci mult mai ușor și asta este pentru ps4 și ps5, de aceea butoanele „A” și „B”
Sincer, dă vibrații mari SM64. Totuși, jocul este puțin obscur cu privire la ceea ce fac 2 de unele ori (a durat 2 zile 2 îți dau seama că după ce îl salvezi pe primul 🐻 se deblochează mai mult la acel nivel) mi-a plăcut ☝️ până la ultimul șef pentru că este imposibil 2 bate pentru că tau izolat pe o platformă medie pe care o rupe și nu reapar. El nu provoacă nicio pagubă, dar te introduce în goop și primești pagube dacă ești lovit și, pentru a înrăutăți situația, nivelul nu permite revigorarea reclamelor. Nu e rău, dar are nevoie de muncă majoră.
Nu șucați e horor🤫😩😩😩😩
Acesta este un joc uimitor! Fiecare lucru este uimitor! Controalele sunt grozave, graficele sunt grozave! Singurul lucru este să încerci să obții o piele pe care ți-o dorești neapărat... dar fiecare lucru este uimitor!
Îl joc în fiecare zi și într-o zi s-a întâmplat ceva când joc un deget era în interiorul unei case când văd degetul, mă deconectez rapid și șterg jocul și am spus că nu îl voi mai juca niciodată, dar degetul este încă pe pierde😰😰😰
Urăsc acest joc, are întotdeauna o reclamă tot timpul și mereu pierd vieți de care au nevoie pentru a elimina reclamele urăsc totul și oamenii care l-au făcut i-au blestemat pe toți🤑😫😴😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠 ps i love jessii vee
Bă jocul e fain dar ultimul nivel e imposibil
Acest joc doar întârzie... aș da 0 stele
Îmi place acest joc pot face multe aventuri. Îl ador vol recomand acest joc minunat.
MARIA@ hotmail daniela aAdshRir5h
Super Bino Go:Adventure Jungle - joc de OneSoft Global PTE ...
După părerea mea, este CHIAR greu să treci de animalele care sunt infectate! Am crezut că cursul de practică este distractiv, dar nu prea mi-a plăcut acest joc, poate îl actualizez mai mult și îi voi acorda 5 stele. Mulțumesc ☺
Îmi place acest joc, dar există o problemă când încerc să joc platforma parkour în arcade când trec pe lângă parkour de perete, uneori, nu pot merge mai departe pentru că ecranul continuă să tremure făcându-mă să cad, poți să rezolvi asta?